Verras uw relaties en/of personeel met de Torenkaars van de Maartenskerk – een uniek kunstwerk, gemaakt door de bewoners van Bartimeus in opdracht van de Stichting Vrienden van de Maartenskerk.

De Stichting Vrienden van de Maartenskerk heeft als doel de noodzakelijke financiële middelen bijeen te brengen voor onderhoud van de beeldbepalende Maartenskerk in Doorn. Een historisch en cultureel waardevol Rijksmonument. Hierdoor blijft de toekomst van de kerk tot in lengte van jaren gewaarborgd. Een tweede belangrijk doel is het organiseren van culturele activiteiten in het kerkgebouw, waardoor de Maartenskerk een nog bredere functie krijgt in de Doornse gemeenschap.

Met de aanschaf van de kaars voor in het kerstpakket helpt u mee aan het doel van de Stichting. Kosten zijn € 14,95 per kaars. U kunt de kaarsen bestellen door een mailtje te sturen naar info@vriendenvandemaartenskerk.nl of door contact op te nemen met dhr. Jaap Lagendijk, voorzitter van de stichting op tel.nr. 06-5328 3592.