18Jul'20

We hopen dat we komende zomer weer in wat rustiger vaarwater zijn gekomen, en dat de geplande zes zomerconcerten op de zaterdagmiddag in juli en augustus doorgang kunnen vinden.
We zijn er in geslaagd een aantal uitstekende organisten naar de Maartenskerk te krijgen.
In elk concert wordt tevens medewerking verleend door een tweede instrumentalist (hobo, trombone, fluit). Het eerste concert is op zaterdagmiddag 18 juli van 16 – 17 uur.
Het laatste concert, op 22 augustus, belooft extra attractief te worden. Naast Arjan Veen (orgel) en Rineke de Wit (hobo, zang) hebben we een Engels koor te gast, dat in die periode een tournee maakt door Nederland. We zijn heel blij dat we hen hebben weten te interesseren voor een muzikaal optreden in de Maartenskerk.