06Apr'19

De Stichting Vrienden van de Maartenskerk organiseert op zaterdag 6 april a.s. een Lenteconcert. Uitgevoerd door het ensemble MUSICA LIRICA en vanzelfsprekend in de Maartenskerk te Doorn.
U bent van harte uitgenodigd om 20.00 uur met daarna gelegenheid om nog een glaasje te drinken.

• Henry Purcell ( 1659-1695) Chaconne in G mineur
  • Antonio Vivaldi ( 1648-1741) Sinfonia Al Santa Sepolcro
  • Giovanni Battista Ferrandini ( 1710-1791) Cantate’ Il Pianto di Maria’
  • J.S.Bach ( 1685-1750) Concert voor hobo, viool en strijkers BWV 1060
    Allegro- Adagio-Allegro

Over MUSICA LIRICA

MUSICA LIRICA is een professioneel ensemble van musici afkomstig uit onder andere het Radio Filharmonisch Orkest, Ballet Orkest, Mondriaan Kwartet, Amsterdam Sinfonietta, Camerata Amsterdam en Groot Omroep Koor. Zij hebben allen hun sporen verdiend op binnen-en buitenlandse concertpodia, maakten talloze CD-opnames, en komen enkele keren per jaar bij elkaar om de mooiste muziek op de mooiste plekken te spelen.

Meer info www.musicalirica.nl

MUSICA LIRICA biedt dit concert aan als Benefietconcert voor de Stichting Vrienden van de Maartenskerk. Met uitzondering van de consumpties is het concert daarom gratis te bezoeken. Wel wordt een vrijwillige bijdrage van u gevraagd ter vergoeding van enkele onkosten van deze avond.

Wij hopen op een mooie opkomst!

Tijd 20:00-21:30 met aansluitend gelegenheid voor een drankje – Deur open 19:30 – Entree GRATIS