08Nov'19

Een musicus met wereldfaam uit de jazzwereld komt naar Doorn: Jazzpianist Peter Beets!

Samen met Marius Beets (contrabas) en Tim Hennekes (drums) zal hij in dit ‘Gershwin-jaar’ repertoire van deze componist ten gehore brengen. Wij denken dat wij veel Doornaars (en mensen van daarbuiten) een groot plezier doen om Peter Beets te kunnen beluisteren. Zo heeft hij in zijn beginjaren opgetreden in het kader van ‘Kunst in de Kamer’ in Doorn.

Nieuwsblad de Kaap interviewde Peter Beets en Kees Jansma over Jazz around the corner. Lees het hele artikel.

De virtuoze Peter Beets

Peter Beets wordt bewonderd om zijn virtuoze, razendsnelle spel, dat herinneringen oproept aan zijn idool Oscar Peterson. Hij ontwikkelt zich tot een veelgevraagd begeleider van zangeressen (Rita Reys, Dee Daniels, Deborah Brown) en instrumentalisten (Curtis Fuller, Joe Cohn). Sinds 1998 is hij de vaste pianist van The Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Gershwin Reimagined

Dit voorjaar is het nieuwe album van de pianist uitgekomen: ‘Our Love Is Here To Stay- Gershwin Reimagined.’ Klassieke muziek, blues, jazz, latin, volksmuziek: Alles zit in de muziek van George Gershwin! Gershwin verbindt werelden, versmelt kunst en entertainment, brengt de artiest en de luisteraar bij elkaar, verbindt generaties en verbroedert culturen. Gershwin heeft tijdloze kunst naar de straat gebracht en toegankelijk gemaakt tot in de huiskamer. Werkelijk iedereen voelt zich verbonden met deze muziek, jong en oud, door alle lagen van de samenleving. Peter Beets: “Het is een immense eer en een intens genoegen om mijn persoonlijke interpretatie te geven aan een aantal van de meest gevierde composities van een van de allergrootste componisten aller tijden. Wat de wereld nodig heeft, nu en altijd, is: George Gershwin!”

Luister naar zijn album

Tickets en toegang

Vanaf 19.30 uur bent u welkom en het concert start om 20.00 uur in de Maartenskerk, Kerkplein 1 in Doorn.De toegangsprijs is € 25,- exclusief €2,41 verwerkingskosten. Als vriend van de stichting kunt u voor uzelf en uw partner een ticket a € 22,50 (excl. verwerkingskosten) bestellen. Bestelt u extra kaarten voor anderen die nog geen vriend van de stichting zijn, dan vragen wij u hiervoor de reguliere prijs te betalen.

Tickets zijn hier onder te bestellen

Instructie voor het bestellen
  1. Kies het aantal kaarten en druk op ‘Bestellen’
  2. Voer uw voornaam, achternaam en e-mailadres in
  3. Ga met de scrollbalk naast uw naam naar beneden en druk op IDeal
  4. Kies vervolgens uw bank en druk op de rode knop Bestellen

Lukt het niet? Via de website van Eventbrite kunt u ook bestellen. U hoeft de app niet te downloaden, open de website in uw browser (internet Explorer, Safari of Chrome). Of neem even contact op met ons via info@vriendenvandemaartenskerk.nl

We helpen u graag!

1. loes Moen 04/09/2019

Ik betaal via internet

1. vrienden 04/09/2019

Beste Loes, Chris
      Wat jammer dat het niet lukt. Hier een extra instructie, hopelijk lukt het nu wel?
      – Kies het aantal kaarten en druk op Bestellen
      – Voor uw voornaam, achternaam en e-mailadres in
      – Ga met de scrollbalk naast uw naam naar beneden en druk op IDeal
      – Kies vervolgens uw bank en druk op de rode knop Bestellen