15Oct'21

Op vrijdagavond 15 oktober organiseert de Stichting Vrienden van de Maartenskerk een uniek concert met Harriet Krijgh en de gezusters Baiba en Lauma Skride. Dit als teaser voor een festival met Harriet en Candida Thompson, dat eigenlijk voor dit jaar gepland was, maar vanwege corona wordt uitgesteld naar volgend jaar.

Wij denken dat velen deze drie fantastische musici willen horen. Om die reden sluiten wij niet uit dat wij op vrijdagavond 15 oktober zelfs twee concerten zullen organiseren. Of dit nodig is laten we afhangen van het aantal inschrijvingen.

Bent u van plan om het concert op 15 oktober bij te wonen? Schrijf u dan in op het mailadres van de stichting: info@vriendenvandemaartenskerk.nl onder vermelding van “concert 15 oktober” en het aantal gewenste toegangskaarten. Na inschrijving volgt later nog een officiële uitnodiging.

De prijs voor de kaarten bedraagt € 45 p.p., incl. een drankje. Vrienden van de Maartenskerk betalen € 35.