Slechts enkele dagen voordat de overheid een volledige lock down afkondigde konden wij nog genieten van twee concerten in kerstsfeer. Op donderdag 11 en vrijdag 12 december traden voor ons op Manja Kruidhof op viool en Arjan Veen op orgel en vleugel.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Rosanne van Bers op dwarsfluit samen met Arjan Veen de concerten zou verzorgen, maar door gezondheidsklachten moest Rosanne op het laatste moment afzeggen. Gelukkig bleek Manja Kruidhof bereid en in staat haar plaats in te nemen.

Het was kort dag voor beide musici om een programma op te stellen. De dagen voor de concerten is er in de Maartenskerk nog druk gerepeteerd. Maar het is gelukt, en hoe!

De ongeveer 30 bezoekers op beide avonden hebben kunnen genieten van een prachtig concert, met zowel bekende als onbekende werken van o.m. Bach, Schubert, Chopin, Rheinberger en Faure. Virtuoos vioolspel van Manja, op uiterst attente wijze ondersteund door Arjan. Beiden brachten ook enkele soli ten gehore, die zeer in de smaak vielen.Wat waren we allemaal blij met deze mooie avonden, nog net voor de lock down.

Even weg uit de dagelijkse sleur, en genieten van heerlijke muziek!