Harriet heeft, in aanloop naar een festival met Candida Thompson in 2022, aangeboden om op 15 oktober 2021 een uniek benefietconcert te organiseren samen met de gezusters Baiba en Lauma Skride. Omdat we denken dat velen deze drie fantastische musici willen horen sluiten we niet uit dat wij op deze vrijdagavond 15 oktober twee concerten zullen organiseren. Of dit nodig is laten we afhangen van het aantal inschrijvingen.

Bent u van plan om het concert op 15 oktober bij te wonen? Schrijf u dan in op het mailadres van de stichting: info@vriendenvandemaartenskerk.nl onder vermelding van “concert 15 oktober” en het aantal gewenste toegangskaarten. Na inschrijving volgt later nog een officiële uitnodiging.

De prijs voor de kaarten bedraagt € 45 p.p., incl. een drankje. Vrienden van de Maartenskerk betalen € 35.